Blue Coat wederom uitgeroepen tot leider in de secure web gateways markt!

Zoetermeer, 11 juni 2015,

Onze partner, Blue Coat Systems, is voor het achtste jaar op rij uitgeroepen tot leider in de secure web gateways markt. Blue Coat is de enige in het 'leaders quadrant' van Gartner, die een oplossing biedt waar naast de volledige cloud ook de hybride cloud, of een combinatie van beide, tot de mogelijkheden behoort.

Deze oplossing biedt u de optie om verschillende vestigingen maar ook reizende werknemers via de Blue Coat cloud te ontsluiten naar internet.

Hierbij worden overal exact dezelfde beveiliging en beleidsregels toegepast. Naast deze oplossing biedt Blue Coat als enige leverancier een architectuur met proxy & content analyse.

Ook geeft deze architectuur de mogelijkheid om de oplossing te integreren met bestaande security-oplossingen van andere leveranciers.

Naast deze excellente oplossing op het gebied van veilige internet toegang, heeft Blue Coat met de Blue Coat SSL Virtual Appliance ook de meest verkochte Encrypted Traffic Management oplossing.

Deze appliance heeft het unieke vermogen om volledig inzicht te genereren in al het SSL verkeer over alle poorten binnen het netwerk.

Wilt u meer weten over de security-oplossingen van Blue Coat?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98