Is Mobile Device Management (MDM) veilig?

Zoetermeer, 05 maart 2015,

Mobile security is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven en zoals "security" al aangeeft, wordt dit geacht veilig te zijn. Echter uit een recent onderzoek van onze partner Check Point blijkt dat er nog veel te verbeteren valt!

Zo wordt ervan uitgegaan dat het MDM (Mobile Device Management) veilig is, de documenten veilig worden opgeslagen en dat de mobiele apparatuur is beschermd tegen malware.

Echter is er een behoorlijke groei geweest ten opzichte van voorafgaande jaren. 75 procent van de mobiele gebruikers heeft meer te maken gehad met malware in 2014 dan in 2013, ook zijn er 6 miljoen kwaadwillende die zich voordoen als openbaar Wi-Fi netwerk om vervolgens zoveel mogelijk gegevens te verzamelen.

U beheert uw mobiele apparaat via Mobile security Management en controleert uw applicaties met Enterprise Mobility Management (EMM), maar hoe veilig is uw algemene mobiele ervaring op het gebied van applicaties, data en netwerk?

Uit een evaluatie voor mobile security oplossingen scoort Check Point het beste op het gebied van: Device Wipe-Work Data, Pre-Infection Handling, Post-Infection Handling, Document protection en Content protection.

Wilt u meer weten over onze security oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98