Ruckus introduceert: Simply Better Cloud Managed Wi-Fi

Waddinxveen, 3 mei 2018,

Onze partner, Ruckus Networks heeft onlangs Ruckus Cloud Managed Wi-Fi voor de Europese markt gelanceerd. Deze Cloud Managed Wi-Fi oplossing stelt netwerkbeheerders in staat om een onbeperkt aantal locaties via een web- of mobiele app-dashboard te beheren.

Ruckus Cloud Managed Wi-Fi is bij uitstek geschikt voor organisaties met meerdere fysieke locaties. Meerdere fysieke locaties maken het beheren van deze ICT-infrastructuren vaak complexer en brengen hogere kosten met zich mee.
De Cloud Managed Wi-Fi oplossing helpt netwerkbeheerders in bijvoorbeeld het onderwijs, de detailhandel en het MKB meerdere locaties vanuit een centraal punt via een webapplicatie - of mobiele app- te beheren. Het resultaat: lagere Total Cost of Ownership voor bezit en beheer van apparatuur vergeleken met alternatieve oplossingen.

De digitale activiteit van hedendaagse organisaties blijft groeien, zo ook het aantal verbonden apparaten op een netwerk. Hierdoor hebben organisaties ook steeds meer behoefte aan hoogwaardige en betrouwbare Wi-Fi oplossingen, die makkelijk te beheren zijn en moeiteloos kunnen worden geschaald. De Ruckus Cloud Managed Wi-Fi voldoet aan deze behoeften, terwijl gebruikers een eersteklas Wi-Fi verbinding hebben.

Meer weten over deze oplossing of een gratis en vrijblijvende 60 dagen proefperiode aanvragen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98