Performance, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en hoge mate van security!

Brocade Application Delivery Controllers

Over Brocade ADC

De Brocade Application Delivery Control (Brocade ADC) oplossingen zijn gedesigned om online diensten snel, betrouwbaar en veilig overal en altijd beschikbaar te maken. Binnen zowel private datacenter omgevingen, publieke cloud als hybride netwerkomgevingen zorgen de Brocade ADC's voor hoge beschikbaarheid en verbeterde ROI. Met de Brocade vADC software kunt u binnen virtuele- en cloudomgevingen meerdere servers clusteren met een enkele Brocade ADC switch fabric.

Hier komt nog bij dat met de flexibele opties voor de virtuele en cloud platformen de Brocade ADX serie zorgt voor een snellere uitrol van diensten en geautomatiseerde applicatie delivery. De Brocade Application Delivery Control oplossingen bestaan uit de Brocade vADC en de Brocade ServerIron ADX Series.

SolidBE & Brocade

SolidBE is Brocade specialist, ervaren en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van Brocade oplossingen. Hierdoor bieden wij u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie.

Wilt u meer weten over de Brocade switching-, routing- of virtualisatie oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98