Een alles-in-1 pakket voor een vast bedrag per maand!

Managed Wi-Fi

Managed Wi-Fi van SolidBE

Wi-Fi speelt een belangrijke rol in ons dagelijkse leven, maar wordt een ook steeds belangrijkere factor in bedrijfsnetwerken, waarbij ervan uit wordt gegaan dat dit werkt, zonder haperingen, op elke plek op kantoor. Wi-Fi is dan ook geen extra optie meer, maar een vereiste, waardoor de eisen voor een stabiel Wi-Fi netwerk steeds harder zijn geworden. Wij leveren Managed Wi-Fi waardoor u nooit meer zonder verbinding zit en de signaalsterkte en snelheid altijd optimaal is.

Onze aanpak

Na een inventariserend gesprek gaan we aan de slag met een predictietool. Deze tool berekent hoeveel access points nodig zijn voor een snelle en stabiele verbinding. We verifiëren ook meteen de predictie per locatie en voeren een ruismeting uit om storingsbronnen te identificeren. Dit kan een magnetron, alarminstallatie of zendmast zijn, maar ook een metalen balk in een muur.

Omdat wij zo nauwkeurig en vakkundig te werk gaan, bent u verzekerd van een snelle en efficiënte implementatie. Eindresultaat is vlekkeloos en veilig draadloos internet dat op iedere werkplek even goed werkt.

Na het aanleggen van uw Wi-Fi infrastructuur stopt ons werk niet. Wij beheren en monitoren namelijk uw nieuwe Wi-Fi-netwerk en geven waar nodig support. Zo bent u altijd verzekerd van functionerend internet. Dit alles voor een vast bedrag per maand zonder eenmalige opstartkosten.

Wilt u weten wat Managed Wi-Fi voor u kan betekenen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98