Ontdek de kwetsbaarheden in uw netwerk!

Security Scan

Security Scan van SolidBE

Virussen en hackers zijn de grote schrik van ieder bedrijf. Een virus of hacker kan grote schade berokkenen. Een firewall of anti-virusprogramma is vaak niet genoeg. Het is daarom zaak om te weten hoe veilig u nu eigenlijk bent, ondanks de maatregelen die u ongetwijfeld al heeft genomen. Hier kan een security scan een uitkomst bieden. Bij een security scan acteert SolidBE als een hacker om veiligheidsrisico's bloot te leggen en wij rapporteren dit met onze aanbevelingen.

Dit wordt ook wel security assesment genoemd. U krijgt natuurlijk een uitgebreide rapportage van onze bevindingen. Wij onderscheiden drie soorten security assesments:

1. Een security assessment van uw netwerkdomein getoetst op kwetsbaarheden van buitenaf.

2. Een security assessment op de kwetsbaarheden en internetrisico's binnen uw interne netwerk.
3. Een security assessment gericht op private of public cloud.

Analyse en nazorg

Bij een security assessment bekijken we of een IP-adres actief is en stellen we vast welke diensten het IP-adres aanbiedt aan het netwerk en welk besturingssysteem hierbij betrokken is. Daarna bekijken we of bekende kwetsbaarheden aanwezig zijn in de aangeboden diensten. Als afsluiting krijgt u een rapportage met aanbevelingen van de bevindingen.

Bij een security assessment gericht op het interne netwerk plaatsen wij een monitoring server in uw netwerk voor een bepaalde periode. Deze server monitort vervolgens uw netwerkverkeer. Na de monitoring periode verwerken wij de resultaten en ontvangt u een rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen.

Wij zorgen ervoor dat lekken in kaart worden gebracht en worden gedicht. Zodat u in een veilige netwerk-omgeving kunt werken.

Wilt u weten wat de security scan voor u kan betekenen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98