Altijd en overal ondersteuning op uw netwerk

Support

Support van SolidBE

Zoals uw computer soms vastloopt, geldt dat ook voor ICT-infrastructuur. Het is dan natuurlijk wel zo prettig als het snel wordt opgelost. Wij bieden support aan zodat belangrijke bedrijfsprocessen geen vertraging oplopen en u gewoon door kunt werken. Met onze supportcontract loopt u nooit meer achter de feiten aan.

De SolidBE Servicedesk wordt bemand door ervaren, gedreven ICT-engineers die kunnen helpen bij al uw vraagstukken of problemen. Met het toevoegen van Monitoring, houden wij altijd zicht op uw ICT-infrastructuur waardoor wij al hoogte zijn van een eventueel probleem voordat dit voorkomt.

Volledige ontzorging

U kunt dit ook zien door in te loggen op ons portaal. Wij analyseren en verhelpen meldingen en leggen dit vast in ons registratiesysteem. Zo weet u precies wat er speelt. Bij problemen aan apparatuur komen wij langs. Doordat wij zelf een spare voorraad hebben van apparatuur in contract, hoeft u nooit te wachten op reserve onderdelen van de fabrikant. Op deze manier worden calamiteiten vliegensvlug verholpen.

Wij zorgen ook voor software upgrades, registreren uw apparatuur en beheren de supportcontracten met leveranciers.

Wilt u weten wat onze supportdienst voor u kan betekenen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98