Over ons

Uw bijzaak, onze drijfveer
SolidBE B.V. bestaat om u als ondernemer te laten groeien en te fungeren als verlengstuk van uw organisatie. ICT vraagt niet alleen een goedlopend en veilig netwerk, maar juist ontzorging van ICT-gerelateerde bedrijfsprocessen zodat u zich kunt richten op de reden waarom u bestaat; uw kernactiviteiten. Dit realiseren wij door complexe ICT-zaken te versimpelen en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden, die past bij uw organisatie.

Ons verhaal
Meer dan 7 jaar geleden zijn Branko en Erik aan de keukentafel begonnen aan een nieuw avontuur. Een avontuur genaamd SolidBE B.V. Twee rasechte engineers die het anders wilde doen dan al die andere ICT-bedrijven in Nederland. Namelijk het bieden van uitstekende service en volledige flexibiliteit door de lijnen zo kort mogelijk te houden en samen met u als ondernemer te groeien.

Naarmate de tijd verstreek, verplaatste het avontuur zich van de keukentafel naar een klein onderkomen in Zoetermeer. De plek waar de allereerste mijlpalen zoals de eerste klant, medewerker en partner status zijn behaald.

Twee jaar geleden maakte Zoetermeer plaats voor een groter bedrijfspand in Waddinxveen, waar een grote en moderne Network Operations Center (NOC) is neergezet om zo door te groeien naar een bedrijf die een stevig fundament wil zijn voor de ICT-behoeften van u als ondernemer door het verstrekken van goede kennis, kwaliteit en op maat gemaakte adviezen.

Nu meer dan 7 jaar verder is dan ook de omvang van 2 medewerkers gegroeid naar een team van 16 gedreven enthousiastelingen. Allemaal gespecialiseerd in het ondersteunen van uw ICT-behoeften en het ontzorgen van uw ICT-bedrijfsprocessen.

Direct uw vraag stellen? Vul de onderstaande gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op (velden met een * zijn verplicht).

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98