Performance, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en hoge mate van security!

Brocade

Over Brocade

Brocade is een toonaangevende fabrikant van high performance netwerk switches, routers en SDN / netwerk virtualisatie oplossingen voor educatie, zorg, gemeenten, retail en service provider omgevingen. De Brocade Networks oplossingen bieden een combinatie van een hoge performance, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en hoge mate van security.

Brocade wordt door Gartner gezien als visionair op het gebied van networking. Met de introductie van Ethernet Fabric heeft Brocade Networks zijn diepgaande fiber channel kennis geintegreerd in de ethernet producten.

Dit resulteert in een veel efficiënter gebruik van het netwerk en minimaliseert tegelijkertijd configuratie en beheerinspanningen. Door technieken als Software Defined Networking (SDN), integratie met de Hypervisor en het verlaten van het spanning-tree concept mogen de networking oplossingen van Brocade met recht next -generation genoemd worden!

SolidBE & Brocade

SolidBE is Brocade specialist, ervaren en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van Brocade networking oplossingen. Hierdoor bieden wij u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie.

Wilt u meer weten over de Brocade switching-, routing- of virtualisatie oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98