Performance, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en hoge mate van security!

Brocade Routing

Over Brocade Routing

De Brocade Routing oplossingen leveren buitengewone simpliciteit voor configuratie en management. Met het ingebouwde Brocade NetIron Operating systeem leveren de Brocade Routers geautomatiseerde features om gevirtualiseerde en volledige cloud netwerken direct en eenvoudig op te schalen of te upgraden.

Optimaliseer uw flexibiliteit en vergroot uw inkomsten met de Brocade Ethernet core en edge routers. De Brocade routing oplossingen zorgen voor een zeer betrouwbare performance en beantwoorden aan de onuitputtelijke vraag naar meer bandbreedte. Dit alles leveren de Brocade routers tegen de allerlaagste prijs-per-poort in de markt.

De enorme snelheid en schaalbaarheid van de Brocade routing oplossingen zorgen dat zij bij uitstek geschikt zijn voor netwerken in de segmenten educatie, zorg, gemeenten, retail en service providers. De Brocade Networks Routing oplossingen bieden een combinatie van een hoge performance, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. De lead time voor het deployen van een nieuw netwerk wordt hierdoor enorm verkort.

De Brocade Routing oplossingen ondersteunen het OpenFlow protocol volledig en kunnen daardoor ingezet worden binnen iedere SDN omgeving en softwarematig gekoppeld worden aan iedere SDN controller die volgens OpenFlow werkt. De SDN benadering van een netwerk zorgt er voor dat netwerken softwarematig aan te sturen zijn waardoor nieuwe applicaties en diensten sneller geimplementeerd kunnen worden. De Brocade Routing Series bestaan uit de Brocade MLX serie, de Brocade CER 2000 serie routers en de gevitualiseerde Brocade (Vyatta) vRouters.

SolidBE & Brocade

SolidBE is Brocade specialist, ervaren en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van Brocade Routing oplossingen. Hierdoor bieden wij u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie.

Wilt u meer weten over de Brocade switching-, routing- of virtualisatie oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98