Performance, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en hoge mate van security!

Brocade Switching

Over Brocade Switching

De Brocade Switching oplossingen leveren buitengewone simpliciteit voor configuratie en management. Met de ingebouwde Brocade VCS (Virtuele) Fabric technologie leveren de Brocade switches geautomatiseerde features om gevirtualiseerde en volledige cloud netwerken direct en eenvoudig op te schalen of te upgraden.

Iedere Brocade switch is bij uitstek geschikt voor netwerken in de segmenten educatie, zorg, gemeenten, retail en service provider. De Brocade Networks switching oplossingen bieden een combinatie van een hoge performance, schaalbaarheid en betrouwbaarheid. De lead time voor het deployen van een nieuw netwerk wordt hierdoor enorm verkort.

De Brocade Switching Series bestaat uit de Brocade ICX switch serie, de Brocade VDX switch serie, de Brocade FastIron switch series en de Brocade BigIron switch serie.

SolidBE & Brocade

SolidBE is Brocade specialist, ervaren en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van Brocade Switching oplossingen. Hierdoor bieden wij u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie.

Wilt u meer weten over de Brocade switching-, routing- of virtualisatie oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98