cybereason

Cybereason: Een innoverende kracht in endpoint preventie.

Cybereason is een van de nieuwe leiders op het gebied van cyberbeveiliging, en biedt bescherming tegen de huidige generatie ransomware aanvallen. Daarnaast zijn ze ook, door een op de toekomst gerichte visie, voorbereid op de onbekende uitdagingen als we kijken naar endpoint beveiling.

Opgericht in 2011 door een team oud-medewerkers van de Israëlische inlichtingendienst heeft Cybereason haar focus verlegd van destijds specifieke malware bescherming naar nu het detecteren van kwaadaardige activiteiten op de IT systemen.

Cybereason doet dit door continu de IT-systemen te monitoren en de MalOps context visueel te beschrijven. MalOps is een reeks van kwaadwillende activiteiten ondernomen door een hacker vanaf het moment van netwerk penetratie tot het moment dat hij zijn doel heeft bereikt. Gebaseerd op deze continue ontwikkelende kennis worden de veiligheidsanalisten geinstrueerd over hoe ze de aanvallen kunnen stoppen.

Het Cybereason Defense Platform combineert de allerbeste detectie en respons (EDR en XDR), Anti-Ramsomware & next-gen anti-virus (NGAV) en proactieve onderzoek om contextrijke analyse te leveren van elk element van kwaadaardige actie op uw netwerk.

Waarom Cybereason?
Cybereason is voortgekomen uit de sterke Israëlische sector van technologiebedrijven. Het speelt een cruciale rol bij de bescherming van niet alleen bedrijfsmiddelen, maar ook van nationaal kritische installaties en sociale structuren. Cybereason is een globaal cyberbeveiligingsbedrijf en hebben regelmatig de media gehaald. Een voorbeeld is een bekende hack op Colonial Pipeline met ransomware waar de hackersgroep DarkSide achter zat. Deze hackersgroep werd door Cybereason al sinds augustus 2020 gevolgd.

Cybereason onlangs benoemd tot Visionary in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms. Cybereason is zelfs het verst naar rechts gepositioneerd in het Visionary Quadrant voor zijn ‘Completeness of Vision’, wat met name komt door de nieuwe en innovatieve visie van Cybereason op beveiliging van de endpoint omgeving.

Deze erkenning door Gartner is de meeste recente in een reeks van erkenningen door derden die de effectiviteit van het Cybereason Defense platform bevestigen.

Cybereason Anti-Ransomware is de meest effectieve en gerichte ransomwarebescherming die momenteel op de markt is. Met meerdere lagen van gedragsgebaseerde detectie houdt Cybereason elke ransomware versie tegen - zelfs die nog nooit eerder zijn gezien.

SolidBE & cybereason

SolidBE is Cybereason specialist en heeft de expertise om u te ondersteunen in de beheer, monitoring en implementatie van Cybereason oplossingen.

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98