cybereason

Cybereason: Een innoverende kracht in endpoint preventie.

Cybereason is een van de nieuwe kampioenen op het gebied van cyberverdediging en biedt bescherming tegen de huidige generatie aanvallen en is door een future-proof visie voorbereid op toekomstige uitdagingen als we kijken naar endpoint beveiling.

Het Cybereason Defense Platform combineert de allerbeste detectie en respons (EDR en XDR), next-gen anti-virus (NGAV) en proactieve threat hunting om contextrijke analyse te leveren van elk element van kwaadaardige actie op uw netwerk.

Gartner heeft Cybereason onlangs benoemd tot Visionary in het 2021 Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms. Cybereason is zelfs het verst naar rechts gepositioneerd in het Visionary Quadrant voor zijn 'Completeness of Vision', wat met name komt door de nieuwe en innovatieve visie van Cybereason op beveiliging van de endpoint omgeving.

Deze erkenning door Gartner is de meeste recente in een reeks van erkenningen door derden die de kracht van Cybereason Defense platform bevestigen.

SolidBE & Cybereason zullen de branche blijven vernieuwen met een proactieve aanpak die verdedigers de overhand geeft door ongeëvenaarde zichtbaarheid in het netwerk, de cloud en alle betrokken apparaten en gebruikers.

Het Cybereason Defense Platform gaat verder dan eindeloze waarschuwingen en herkent, ontmaskert en beëindigt kwaadaardige activiteiten voordat ze voet aan de grond krijgen. Het resultaat: Verdedigers kunnen aanvallen binnen enkele minuten beëindigen.

SolidBE & cybereason

SolidBE is Cybereason specialist en heeft de expertise om u te ondersteunen in de beheer, monitoring en implementatie van Cybereason oplossingen.

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98