cybereason Security

Cybereason Defence Platform. Geïntegreerde bescherming van uw netwerk, van endpoint naar overal.

Het Cybereason Defense Platform hanteert een unieke meerlaagse detectie- en preventieaanpak om zelfs de meest geavanceerde tools en technieken van aanvallers te ontdekken en cyberaanvallen in hun vroegste stadium te beëindigen voordat ze tot een inbreuk kunnen leiden.

Beheerders moeten kwaadaardige acties snel kunnen identificeren en hierop met chirurgische precisie kunnen reageren, en sneller dan aanvallers hun tactieken kunnen aanpassen. De Cybereason operation-centrische benadering stelt beheerders in staat om direct het volledige aanvalsverhaal te begrijpen vanaf de hoofdoorzaak op basis van de meest subtiele gedragsindicatoren (IOB's).

Belangrijke punten waarmee het Cybereason Defense Platform zich naar onze mening onderscheidt van andere beveiligingsproducten zijn onder meer:

De Cybereason Malop™: Afkorting voor malicious operation, de Malop is de realisatie van een operation-centric aanpak, het presenteren van het volledige beeld van een aanval in plaats van analisten te overweldigen met niet-gecorreleerde waarschuwingen.

Gedragsindicatoren (IOB's): Om malafide digitale activiteiten binnen een organisatie waar te nemen, zijn Indicators of Compromise (IoC’s) een waardevol middel. Deze traditionele indicatoren zijn nuttig om bekende bedreigingen op te sporen, maar om de meest geavanceerde aanvallen te stoppen en nooit eerder geziene malware eerder op te sporen, maakt alleen Cybereason gebruik van IOB's voor vroegtijdige detectie.

Volledige gegevensverzameling: Detectie van de meest geavanceerde en ongrijpbare aanvallers vereist uitputtende en gecorreleerde gegevensverzameling van alle endpoints. Ons platform verwerkt 80 miljoen gebeurtenissen per seconde, waardoor adverteerders zich nergens kunnen verbergen.

Geautomatiseerde reactie: Analisten kunnen op afstand herstelacties ondernemen, waaronder machine-isolatie, het doden van processen en het openen van shells op afstand, allemaal vanuit een intuïtieve point-and-click-interface die aanvallers in hun spoor tegenhoudt.

Klaar voor de toekomst: De flexibiliteit van ons product en de nieuwe innovaties die elke dag worden toegevoegd, maken Cybereason klaar voor de toekomst, waar de strijd ons ook brengt.

Cybereason Anti-Ransomwareis de meest effectieve en gerichte ransomwarebescherming die momenteel op de markt is. Met meerdere lagen van gedragsgebaseerde detectie houdt Cybereason elke ransomware versie tegen - zelfs die nog nooit eerder zijn gezien.

SolidBE & cybereason

SolidBE is Cybereason specialist en heeft de expertise om u te ondersteunen in de beheer, monitoring en implementatie van Cybereason oplossingen.

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98