Exabeam Security

Security Management Platform

Waaruit bestaat het exabeam security management platform?

  • Data lake - Onbeperkte logboekverzameling en veilige gegevensopslag
  • Cloud connectors - Betrouwbare cloudconnectoren voor meer dan 40 cloudservices
  • Advanced analytics - Gebruikersgebaseerde gedragsanalyses om gecompromitteerde referenties en insiderbedreigingen te detecteren
  • Entity analytics - Apparaatgebaseerde gedragsanalyses om zijdelingse bewegingen in IT, IoT en OT te detecteren
  • Threat hunter - Efficiënte point-and-click search voor threat hunting om zoekopdrachten en query's te vereenvoudigen
  • Incident responder - Eenvoudig acties en playbooks aanpassen om incidentrespons te automatiseren en te orkestreren incidenten in een gecentraliseerd, volledig aanpasbaar ticketsysteem
  • Threat intelligence service - Real-time inzicht in indicatoren van compromissen en kwaadwillende hosts
  • Smart timelines - Door machines gemaakte tijdlijnen van gebruikers- en apparaatgedrag en bijbehorende mate van risico
Waarom exabeam?

Het modulaire Exabeam Security Management Platform stelt architecten, leiders van beveiligingsoperaties en insider threat teams in staat om de productiviteit van analisten te verhogen, de kosten te verlagen en de detectie van bedreigingen te verbeteren.

Verhoog de productiviteit van analisten

Exabeam stelt beveiligingsteams in staat om cyberaanvallen in 51 procent minder tijd te detecteren, te onderzoeken en erop te reageren, dan voordat ze Exabeam gebruikten. Point-and-click bedreiging jacht en machine-gebouwde tijdlijnen versnellen onderzoeken en verminderen de behoefte aan complexe query's. Terwijl aangepaste herhaalbare incidentresponsworkflows en out-of-the-box playbooks analisten in staat stellen om herstel te automatiseren en binnen enkele minuten, niet dagen, te reageren op beveiligingsincidenten.

Kosten verlagen

Negentig procent van de klanten zegt dat Exabeam zeer effectief is in het verlagen van de operationele kosten, die gepaard gaan met het gebruik van een SIEM, voor detectie en onderzoek. En Exabeam klanten zijn in staat om direct waarde te realiseren. Meer dan 90 procent van de Exabeam-klanten zegt de waarde ervan, binnen een week na implementatie te kunnen zien. Exabeam-klanten besparen ook geld op het loggen.

Bedreigingsdetectie verbeteren

In tegenstelling tot oudere SIEM’s stelt Exabeam analisten in staat om gedragsanalyse en machinaal gebouwde tijdlijnen te gebruiken om onbekende en insider-bedreigingen te detecteren en snel zijdelingse bewegingen te ontdekken. In combinatie met effectieve prioritering van waarschuwingen en verminderde valse positieven, kunnen analisten doorgaans 83% van de dagelijkse waarschuwingen onderzoeken, het dubbele aantal van andere SIEM’s.

Het Exabeam Security Management Platform stelt analisten in staat om onbeperkte logboekgegevens te verzamelen, gedragsanalyses te gebruiken om aanvallen te detecteren en incidentrespons te versnellen. Het modulaire karakter stelt organisaties in staat om hun volledige SIEM te moderniseren of hun bestaande SIEM aan te vullen met geavanceerde analyses, geautomatiseerde incidentrespons en persistente cloudconnectoren. Beveiligingsteams die naar Exabeam migreren, kunnen dit in één keer of gefaseerd doen. En om architecten te helpen hun organisatie naar de cloud te migreren, kan het Exabeam Security Management Platform on-premises, op cloudinfrastructuur, als software-as-a-service (SaaS) of via een managed security serviceprovider (MSSP) worden geïmplementeerd.

Exabeam advanced analytics

Exabeam Advanced Analytics is 's werelds meest geïmplementeerde gedragsanalyseplatform. Advanced Analytics analyseert het werkelijke gedrag van gebruikers en entiteiten om risico's te bepalen en overbelaste beveiligingsanalisten te informeren over mogelijke aanvallen en hoe deze te verhelpen.

Advanced Analytics biedt een krachtige analyselaag bovenop bestaande SIEM- en logboekbeheertechnologieën, het detecteren van nieuwe aanvallen, het prioriteren van incidenten en het begeleiden van een effectievere respons. Wilt u meer zien? SolidBE verzorgt graag een demo voor u.

De SIEM oplossing, Security Information and Event Management, is een geavanceerde tool waarmee verdachte netwerkactiviteiten getraceerd kunnen worden. Daarnaast kan, in de vorm van incident response, actie worden ondernomen. SIEM helpt u inzicht te geven in de dagelijkse gebeurtenissen binnen uw netwerk. Dit inzicht is essentieel voor een sterk IT Security fundament.

SolidBE & Exabeam

SolidBE is Exabeam specialist, ervaren en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van Exabeam oplossingen.

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98