Een adaptief netwerk dat u en uw applicaties ondersteunt.

Extreme Networks

Over Extreme Networks

Extreme Networks is een innovatieve fabrikant van op software-gebaseerde netwerk infrastructuur oplossingen. Met deze oplossingen beschikt u over een IT infrastructuur die snel is, robuust en zichzelf kan aanpassen naar de behoefte van de gebruikers, uw applicaties en beveiligingsrisico's. Of het nu uw wireless netwerk, uw kantooromgeving of datacenter is

De visie van Extreme Networks is om een adaptief netwerk te bieden dat gebruikers en applicaties ondersteunt. Daarvoor hebben zij een extra laag ontwikkeld van software tools en operating systems om uw policies over alle apparatuur te implementeren. Het Extreme Analytics platform correleert netwerkgebruik met netwerkcapaciteit en kan dit door haar intelligente control-laag real-time weergeven. Hiermee breidt Extreme Networks uw controle over het fysieke netwerk naar uw cloud infrastructuur uit, waardoor u optimaal gebruik maakt van het netwerk en applicaties, ongeacht in welk deel van het netwerk het zich bevindt.

IT-infrastructuur voor mediawereld

Extreme Networks heeft speciaal voor de media organisaties een lijn Audio Video Bridging switches ontwikkeld. Met AVB worden complexe Audio/Video omgevingen eenvoudig omgezet naar een snelle en eenvoudige netwerkinfrastructuur.

Mede door de standaarden als IEEE 802.1 AVB, IEEE 1722 en IEEE 1733 zijn onder andere VLAN, Layer 2 Multicast en handmatige QoS niet langer nodig. Naast de AVB switching mogelijkheden, heeft Extreme Networks ook een wireless portfolio opgebouwd door de nauwe samenwerking met Motorola.

Met behulp van het Extreme Networks operating systeem, ExtremeXOS, kunnen de switching- en draadloze technologieën moeiteloos in elkaar worden geweven.

SolidBE & Extreme Networks

SolidBE is Extreme Certified Gold partner en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van de ExtremeSwitching, ExtremeWireless en ExtremeControl producten. Wij bieden u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie.

Wilt u meer weten over de Extreme Networks Switching en Network management oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98