Een adaptief netwerk dat u en uw applicaties ondersteunt.

Extreme Cloud

Over Extreme Cloud

De Cloud dienst van Extreme Networks, is een flexibele en schaalbare cloud-based netwerk management oplossing, in de vorm van een abonnementsdienst.

ExtremeCloud is ontworpen om uitstekende gebruikservaring te geven, voor zowel uzelf als voor de applicaties die uw bedrijfsprocessen aandrijven. De convergentie van bedrade en draadloze netwerken, en de daarbij behorende flexibiliteit en schaalbaarheid, zorgt dat u adequaat kunt reageren op de veranderde behoeften van uw bedrijf en gebruikers. U heeft hierbij de snelheid van de cloud, via een eenvoudige, multi-site gebruikersinterface.

ExtremeCloud zorg voor het management van switches en wireless access points, die bovendien eenvoudig geïmplementeerd en beheerd kunnen worden.

Dit geeft het voordeel dat u te allen tijde een consistente gebruikerservaring heeft voor al uw zakelijke toepassingen, voor zowel spraak, data en video.

SolidBE & Extreme Networks

SolidBE is Extreme Certified Gold partner, ervaren en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van de ExtremeSwitching, ExtremeWireless en ExtremeControl producten.

Wilt u meer weten over de Extreme Cloud oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98