Een adaptief netwerk dat u en uw applicaties ondersteunt.

Extreme Control

Over Extreme Control

Met ExtremeControl heeft u de beschikking over een gecentraliseerd management systeem, dat eenvoud brengt in complexe management configuraties en zich automatisch aanpast aan de beleidslijnen en eventuele privileges die gebaseerd zijn op locatie, tijd van de dag, gebruiker of apparaat.

Identity & Access Control

De Identity & Access Control (voorheen NAC) applicatie geeft u volledige zichtbaarheid en controle over individuele gebruikers en applicaties, óók in multi-vendor infrastructuren. IT beheerders kunnen vanuit deze oplossing eenvoudig bepalen wie wat op het netwerk mag doen. Zo kunnen de juiste gebruikers makkelijker de juiste informatie krijgen op de juiste plaats en tijd. Daarnaast biedt de Identity & Access Control een uitgebreid dashboard met rapportagemogelijkheden en geavanceerde notificaties.

Datacenter Connect

Extreme Networks brengt eenvoud, flexibiliteit en optimale prestatie met haar OneFabric Data Center oplossing, met al resultaat voor u: lagere kosten en minder tijd kwijt aan het bedienen van uw datacenter. Dus heeft u meer tijd om het datacenter zo in te richten dat het naadloos in uw organisatie past.

Datacenter Connect:
• Versimpelt complexe datacenter processen.
• Maakt het flexibeler met de SDN-gebaseerde integratie.
• Geeft meer efficiëntie.
• Geeft IT-beheerders de mogelijkheid tot het optimaliseren van prestaties met volledige zichtbaarheid en controle.

SolidBE & Extreme Networks

SolidBE is Extreme Certified Gold partner, zeer ervaren en met de expertise in huis om u te ondersteunen in support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van de ExtremeSwitching, ExtremeWireless, ExtremeControl en de ExtremeAnalytics producten.

Wilt u meer weten over de Extreme Control oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98