Een adaptief netwerk dat u en uw applicaties ondersteunt.

Extreme Security

Over Extreme Security

Het ExtremeSecurity portfolio is ontworpen om uw volledige netwerk infrastructuur te beschermen, door een unieke combinatie van zichtbaarheid, controle en preventie aan te bieden. ExtremeSecurity biedt twee producten aan in haar portofolio: Intrusion Prevention System en Security Analytics.

Intrusion Prevention System

Samen met de Extreme Networks SIEM en NMS Automated Security Manager (ASM), is IPS een hoofdcomponent in de Extreme Networks Secure Networks architectuur.

De Intrusion Prevention System (IPS) van Extreme Networks is uniek door de mogelijkheid om gemakkelijk bewijs te vinden van hackersactiviteiten, de toegang van de hacker te verwijderen en het netwerk op een bepaalde manier te configureren zodat de technieken, die hackers gebruiken om het netwerk binnen te dringen, worden geblokkeerd.

De Extreme Networks Intrusion Prevention System is ontworpen om aanvallers te blokkeren, Denial of Service (DoS) af te zwakken, diefstal van gevoelige informatie te voorkomen en Voice over IP (VoIP) communicatie te beveiligen.

Security Analytics

Het Extreme Networks Security Analytics portfolio kent een scala van diensten die helpen bij het detecteren en voorkomen van bedreigingen, door geavanceerde analyses toe te passen. Deze analyses helpen u om grote incidenten te identificeren. De Extreme Security Analytics bestaan uit vier diensten: De Extreme Security Information and Event Manager (SIEM), de Extreme Risk Manager, De Extreme Vulnerability Manager en de Extreme Log Manager.

SolidBE & Extreme Networks

SolidBE is Extreme Certified Gold partner en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van de ExtremeSwitching, ExtremeWireless en ExtremeControl producten.

Wilt u meer weten over de Extreme Security oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98