Device Visibility And Control

Forescout

Over Forescout

Forescout Technologies is leider op het gebied van zichtbaarheid en controle in uw netwerk. Forescout verhoogt significant de mate van beveiliging door het automatisch detecteren, classificeren, segmenteren en continu monitoren van de gebruikers en de apparaten uw het netwerk. Dankzij de Forescout oplossing kunnen bedrijven en overheden een compleet beeld krijgen van hun omgeving en maatregelen treffen om operationele en beveiligingsrisico's te reduceren. De producten van Forescout ontdekken, classificeren en monitoren alle apparatuur met een IP adres in uw netwerk. Op 30 juni 2019 vertrouwden meer dan 3.400 klanten in 85 verschillende landen op de infrastructuur-agnostische oplossing van Forescout om het risico van verstoringen door security incidenten of inbraken te beperken, compliancy af te dwinen en te demonstreren en beveiliging en productiviteit te verhogen.

SolidBE & Forescout

SolidBE is door Forescout erkend specialist en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van uw Forescout oplossingen. Wij bieden u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie.

Zien - SolidBE Forescout oplossing stelt ons in staat om een groot aantal verschillende soorten apparaten in het netwerk te zien. Dat kunnen draadloze apparaten zijn maar ook bedrade, uitgegeven door het bedrijf of zelf meegenomen apparaten (BYOD) en zelfs apparaten die niet tot eigen infrastructuur behoren! Forescout detecteert de verschillende parameters van een apparaat ; active applicaties, gebruikersnaam, type operating systeem, de configuratie van het systeem, software, actieve services, de hoogte van het patch niveau van eventuele software agents en virusscanners.

Controleren - SolidBE Wanneer de apparaten en gebruikers ontdekt en automatisch zijn geclassificeerd zal Forescout oplossing de toegang tot het netwerk en infrastructuur reguleren. Het controleren en reguleren van de toegang tot het netwerk wordt uitgevoerd over een breed scala aan methodes en vindt real-time plaats. Een van de methodes kan gebaseerd zijn op 802.1x protocol maar is zeker niet beperkt daartoe. Forescout beschikt ook over Virtual Firewall functionaliteit, daarmee kan zeer granulair toegang tot het netwerk gereguleerd worden, tot applicatie niveau.

Orkestreren - SolidBE Bij het detecteren van beveiligingsrisico's implementeert Forescout geautomatiseerd tegenmaatregelen op aanwezige beveiligingscomponenten zoals switches, routers, firewalls, WiFi-infrastructuur, VPN-concentrators, cloud- en clientmanagement systemen. Daarbij ondersteunt dus Forescout de ICT-omgevingen opgebouwd met meerdere fabrikanten.

Wilt u weten wat Forescout voor uw organisatie kan betekenen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98