Hoge performance en optimale netwerk beveiliging!

Fortinet

Over Fortinet

Fortinet is een toonaangevende fabrikant van high performance netwerk firewalls, en vele daaraan aanverwante netwerk security oplossingen voor educatie, zorg, gemeenten, retail en service provider omgevingen.

Fortinet heeft als doel het meest innovatieve en best presterende security platform te leveren voor het beveiligen en vereenvoudigen van uw ICT-infrastructuur. Met oplossingen voor zowel grote als kleine organisaties is Fortinet één van de wereldleiders op het gebied van netwerkbeveiliging.

De ruim 200 specialisten van het FortiGuard-team stellen Fortinet in staat om zeer snel te reageren op nieuwe threats, 24/7, 365 dagen per jaar.

Fortinet heeft vele innovatieve ontwikkelingen gedaan. De FortiASICs zijn hier het meest bekende voorbeeld van. De verschillende chips (prcessors) hebben ieder hun eigen taak en doen dit zo efficiënt, dat er geschaald kan worden van 20 Mbps tot 500 Gbps.

De Fortinet oplossingen bieden een combinatie van een hoge performance en optimale netwerk beveiliging tegen relatief lage kosten.

SolidBE & Fortinet

SolidBE is Fortinet specialist en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van de Fortinet Fortigate Netwerk Firewalls, FortiAnalyzer (logging en analyse), FortiWiFi (wireless security), FortiWeb (web applicatie firewalls), FortiMail (e-mail security) en FortiManager (beheren van Fortinet appliances).

Wij bieden u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie. Whitepaper fortinet Security Fabric - SolidBE Meer weten over Fortinet Security FabricWilt u meer weten over de Fortinet Network Security-, Network Access-, Applicatie Beveiligings- of Wireless oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98