Hoge performance en optimale netwerk beveiliging!

Fortinet FortiPresence Wi-Fi tracking

Over FortiPresence Wi-Fi tracking

Jaren lang hebben online retailers het voordeel gehad bij het analyseren en bestuderen van klantgedrag online, waar offline retailers vaak moeite hebben om volledig inzicht te krijgen in wat consumenten precies willen.

Door een unieke combinatie van statistische analyses en een verfijnde betrokken klant engine, zorgt FortiPresence van Fortinet voor diep inzicht van klantgedrag in een fysieke winkel. De FortiPresence oplossing zorgt ervoor dat met winkelwifi het mobiele Wi-Fi signaal van een smartphone, via een FortiAP of FortiWiFi wireless LAN access point, gescand wordt. Dit signaal wordt gebruikt om de aanwezigheid, locatie en beweging van de klant te detecteren.

Het diepe inzicht in fysieke klantgegevens wordt via de cloud op een simpel dashboard getoond. Zo geeft Fortinet, met FortiPresence, retailers de kans om de consument door middel van wifi-tracking in een fysieke winkel beter te begrijpen en zo effectievere marketing campagnes te leveren.

SolidBE & Fortinet

SolidBE is Fortinet specialist, ervaren en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van de Fortinet Fortigate Netwerk Firewalls, FortiAnalyzer (logging en analyse), FortiWiFi (wireless security), FortiWeb (web applicatie firewalls), FortiMail (e-mail security), FortiPresence (Wifi tracken) en FortiManager (beheren van Fortinet appliances).

Wilt u meer weten over de Fortinet Network Security-, Network Access-, Applicatie Beveiligings- of Wireless oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98