Hoge performance en optimale netwerk beveiliging!

Fortinet Wireless Network Access (voorheen Meru Networks)

Over Fortinet Network Access

De bewezen oplossingen van Fortinet voor het beveiligen van wifi-netwerken, zoals de FortiAP beveiligde wifi-toegangspunten en FortiWifi geïntegreerde beveiligingsappliances voor kleine kantoren en nevenvestigingen, behoren tot de snelst groeiende producten in het portfolio van 'geavanceerde technologïen' van het bedrijf. Met de toevoeging van de intelligente wifi-oplossingen van Meru aan dit portfolio is Fortinet nog beter in staat te zorgen voor een veilige, ononderbroken gebruikerservaring, altijd en overal, en de hoogste prestaties te leveren in omgevingen die een hoge capaciteit eisen en een hoge dichtheid aan draadloze gebruikers hebben, zoals de grootzakelijke markt, onderwijs- en zorginstellingen en de hotellerie.

De Fortinet Wifi oplossingen bestaan uit de Fortinet Wireless Cloud, Integrated en Infrastructure Access Points (FortiAP en voorheen Meru Networks), Fortinet Wireless Access Controllers (FortiWifi) en de Fortinet Wireless Access Applicaties.

SolidBE & Fortinet

SolidBE is Fortinet specialist, ervaren en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van de Fortinet Fortigate Netwerk Firewalls, FortiAnalyzer (logging en analyse), FortiWiFi (wireless security), FortiWeb (web applicatie firewalls), FortiMail (e-mail security) en FortiManager (beheren van Fortinet appliances). Whitepaper Fortinet wireless - SolidBE Meer weten over Fortinet wireless?

Wilt u meer weten over de Fortinet Network Security-, Network Access-, Applicatie Beveiligings- of Wireless oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98