High performance netwerk switches, routers en wireless oplossingen

Huawei

Over Huawei

Huawei is een toonaangevende fabrikant van high performance netwerk switches, routers en wireless oplossingen voor educatie, zorg, gemeenten, retail en serviceprovider omgevingen. De Huawei oplossingen bieden een combinatie van hoge performance, schaalbaarheid, betrouwbaarheid, hoge mate van security en aantrekkelijke prijs.

De innovaties van Huawei zijn gericht op de wensen en eisen van klanten wereldwijd. Huawei investeert jaarlijks, een significant deel van haar omzet in research & development, gericht op technologische verbeteringen, die de wereld vooruithelpen.

Huawei heeft in Nederland drie kantoren met volledig ingerichte Demo Centra en daarnaast een Cyber Security Center in België. Technische ondersteuning in Europa biedt Huawei via TAC's in verschillende Europese landen, waaronder Nederland.

Bij Huawei werken 180.000 mensen wereldwijd, verdeeld over 170 landen en regio's. Gestart in 1987, is Huawei een private onderneming, die volledig eigendom is van de werknemers.

SolidBE & Huawei

SolidBE is door Huawei erkend drie sterren specialist en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van Huawei switching, routing en wireless oplossingen. Wij bieden u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie.

Huawei SSD Storage Actie

Full-Flash SSD storage voor de prijs van een standaard harddisk! Het is een feit dat in 2020, van alle storage systemen in de wereld, de helft op basis van Solid State Drives (SSD’s) zal zijn. Om dit nu al betaalbaar te maken, bieden wij samen met Huawei, het Dorado V3 Full-Flash storage systeem aan, voor de prijs van een HDD!

Bel SolidBE op 0888899000, voor een inventariserend gesprek of vul het conrtactformulier in en wij bellen u terug.

Het OceanStor Dorado Full-Flash storage systeem van Huawei heeft 10 keer hogere prestaties dan een conventioneel storage systeem. Een gemiddelde van 10 duizend IOPS en een lees- en schrijfsnelheid van 500MB per seconde, zijn prestaties waar iedere ICT-organisatie van droomt. Door een innovatief algorytme van het beschrijven van harddisken, is de betrouwbaarheid van het storage systeem ook drie tot vijf keer hoger, dan bij de conventionele storage systemen. Het feit dat SSD’s geen draaiende onderdelen hebben, waardoor ze betrouwbaarder zijn, heeft nog een ander voordeel: het storage systeem kent een 70% lager stroomverbruik,dan een conventioneel storage systeem. Meer informatie over het Huawei Dorado Full-Flash storage systeem vindt u hier.

Huawei revolutionary SSD - SolidBE

Wilt u weten wat Huawei voor uw organisatie kan betekenen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98