Access Points met 'site-survivability' functionaliteit

Motorola

Over Motorola Wireless Solutions

Motorola Wireless Solutions, onderdeel van Motorola, is al jaren marktleider op het gebied van draadloze netwerkapparatuur. Hierbij staan kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en kosteneffectiviteit hoog in het vaandel.

Eén van de vele voordelen van Motorola Wireless Solutions zijn de serie Access Points met 'site-survivability' functionaliteit. Hierbij fungeert één van de Access Points als controller. Mocht een Access Point onverhoopt uit zou vallen, neemt één van de andere Access Points de functie van controller op zich (Virtual Controller principe). Zodoende blijft het draadloze netwerk zelfs bij uitval van een Access Point zonder problemen functioneren.

802.11 AC

Elke dag maken meer en meer mensen gebruik van mobiele apparatuur om verbonden te blijven met de rest van de wereld, waarbij snelheid en betrouwbaarheid een cruciale rol speelt.

Tegelijkertijd wordt er steeds meer bandbreedte gevraagd van zware applicaties en multimedia.

Om deze ontwikkelingen in het datagebruik bij te kunnen houden, is er door Motorola naast de 802.11N standaard, met snelheden tot 450 mbps, de 802.11AC standaard ontwikkeld. Hiermee wordt er een bandbreedte gecreëerd van wel 1.3 Gbps.

Naast deze hoge bandbreedte, maakt de 802.11 AC standaard alleen gebruik van een 5.0 GHz band. Hierdoor zijn storingsbronnen zoals Bluethooth headsets, magnetrons en andere vergelijkbare apparatuur niet langer een probleem, aangezien deze apparatuur op een 2.4 GHz band opereert.

SolidBE & Motorola Wireless Solutions

SolidBE heeft ruime ervaring met implementatie, support en beheer van de Motorola Wireless Solutions.

Wilt u weten wat Motorola Wireless Solutions voor uw organisatie kan betekenen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98