Betrouwbaarheid, schaalbaarheid en capaciteit - Ruckus Wireless

Ruckus Wireless

Wi-Fi, is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Draadloos communiceren en constant verbonden zijn met de buitenwereld, zowel zakelijk als privé, zijn (bijna) een primaire levensbehoefte geworden.

De steeds sneller groeiende markt van mobiele devices vraagt Wi-Fi netwerken die betrouwbaarheid, schaalbaarheid en capaciteit bieden. Ruckus Wireless biedt u de oplossing en dat tegen een fractie van de conventionele kosten.

Ruckus anders dan de rest, waarmee dan?

Ruckus onderscheidt zich met haar gepatenteerde Smart Wi-Fi antenne technologie. Een onderdeel van die technologie is BeamFlex. Een slim antenne systeem kiest steeds de optimale route voor het Wi-Fi signaal naar het device, met behulp van dynamische pad selectie. Hierdoor wordt interferentie geminimaliseerd en de gebruikerservaring gemaximaliseerd.

Een andere gepatenteerde technologie is ChannelFly. Dit is een dynamisch algoritme, dat gebruik makend van de actuele kanaalactiviteit, de kanaalcapaciteit kan sturen op basis van de gemeten doorvoer naar de client devices. Ten opzichte van klassieke kanaalselectie technieken verbetert ChannelFly de doorvoercapaciteit, in drukke omgevingen, met 60%.

Ieder Ruckus Wireless product beschikt over de gepatenteerde Smart Wi-Fi technologie. Naast BeamFlex en ChannelFly is dat nog een hele lijst, te lang om hier te beschrijven. Wij komen het u graag vertellen.

Mooie woorden, maar is het echt zo?

U denkt natuurlijk 'leuk commercieel praatje' . Terecht, er wordt vaak zoveel meer beloofd dan later waargemaakt kan worden! Er is echter een mogelijkheid onze woorden op waarde te schatten en dat is door een Proof of Concept uit te laten voeren. SolidBE komt die graag, gratis en vrijblijvend, bij u inrichten en na afloop weet u exact, dat wat wij u vertellen geen fictie maar realiteit is!

SolidBE & Ruckus Wireless

SolidBE is expert in het ontwerpen en implementeren van Wi-Fi oplossingen. Daarnaast leveren wij support en kunnen het netwerk voor u monitoren en beheren. Een volledige ontzorging, tegen scherpe tarieven.

Wilt u meer weten over de Ruckus Wireless oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98