Betrouwbaarheid, schaalbaarheid en capaciteit - Ruckus Wireless

BeamFlex technologie - Ruckus Wireless

Het slimme antenne systeem dat stabiele verbinding en hoge prestaties biedt.

Één van de geheimen van Ruckus is de adaptieve antenne technologie, genaamd BeamFlex. Traditionele wireless antennes zijn omnidirectioneel (signalen die alle richtingen uitgaan) of gericht (signalen die één richting op gaan). De BeamFlex antenne technologie heeft een flexibeler aanpak. Het heeft de unieke eigenschap om interferentiebronnen te omzeilen, zodat mobiele devices, ook wanneer deze bewegen, beschikken over een stabiele verbinding.

Stabiele connecties

De BeamFlex technologie zorgt dat het Wi-Fi signaal zich voortdurend, automatisch, aanpast aan uw omgeving. De antenne zoekt altijd het beste signaal pad van het Ruckus Access Point naar de devices in uw omgeving. Ook wanneer uw gebruikers en mobiele devices zich bewegen.

Het ontwijken van interferentie

BeamFlex werkt op basis van een algoritme dat interferentie kan ontdekken en ontwijken. De BeamFlex technologie selecteert alleen het signaalpatroon dat de minste interferentie heeft naar de apparaten op uw netwerk. Zo hebben uw netwerkgebruikers altijd het sterkste Wi-Fi signaal op hun devices.

SolidBE & Ruckus Wireless

SolidBE is expert in het ontwerpen en implementeren van Wi-Fi oplossingen. Daarnaast leveren wij support en kunnen het netwerk voor u monitoren en beheren. Een volledige ontzorging, tegen scherpe tarieven.

Wilt u meer weten over de Ruckus Wireless oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98