Betrouwbaarheid, schaalbaarheid en capaciteit - Ruckus Wireless

ChannelFly technologie - Ruckus Wireless

Een innovatieve aanpak van het selecteren van kanalen met Ruckus ChannelFly

ChannelFly is een nieuwe en unieke technologie voor het selecteren van Wi-Fi kanalen. In plaats van traditionele methoden, zoals background scanning of het analyseren van Wi-Fi spectra, meet ChannelFly de beschikbare capaciteit op ieder kanaal en selecteert, op ieder Access Point, het kanaal die de hoogste capaciteit beschikbaar heeft.

De kracht achter ChannelFly is dat het snel reageert op de beschikbaarheid van capaciteit per kanaal. ChannelFly kan in no-time omschakelen naar een ander kanaal, zodat u op uw Wi-Fi netwerk geen capaciteitsproblemen ondervindt.

ChannelFly maakt gebruik van het 802.11h protocol, dat 2.4GHz en 5GHz clients ondersteunt. De ChannelFly technologie heeft bewezen dat het tot drie keer meer capaciteit kan bieden in drukke netwerkomgevingen dan andere wireless oplossingen.

SolidBE & Ruckus Wireless

SolidBE is expert in het ontwerpen en implementeren van Wi-Fi oplossingen. Daarnaast leveren wij support en kunnen het netwerk voor u monitoren en beheren. Een volledige ontzorging, tegen scherpe tarieven.

Wilt u meer weten over de Ruckus Wireless oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98