Betrouwbaarheid, schaalbaarheid en capaciteit - Ruckus Wireless

CloudPath technologie - Ruckus Wireless

Zelf bepalen wat er op uw netwerk gebeurt?

Ruckus Cloudpath Enrollment System (ES) stelt IT afdelingen in staat om netwerken gemakkelijk te beveiligen voor draadloze- en bedrade apparaten.

Hoe werkt Cloudpath?

In de architectuur van Cloudpath komen nieuwe apparaten binnen op het netwerk, via open SSID of een bedrade connectie. Cloudpath stuurt de gebruiker naar de Cloudpath ES portal, waar om authenticatie van de gebruiker wordt gevraagd. Indien de authenticatie wordt goedgekeurd, krijgt de gebruiker een profiel en stuurt Cloudpath het apparaat van de gebruiker naar een beveiligde SSID of het beveiligde bedrade netwerk. Cloudpath stelt uw IT afdeling in staat om precies in te zien wat de profielen doen op uw netwerk, zodat de veiligheid op uw netwerk wordt gewaarborgd.

Het voordeel van Cloudpath?

Binnen de Cloudpath ES software van Ruckus zit een authenticatiemanager, die IT afdelingen helpt om eigen Public Key Infrastructure (PKI) aan te maken en te beheren. Met Cloudpath kunnen systeembeheerders zelf aangeven welke gebruikers en apparaten op het netwerk mogen komen. Systeembeheerders kunnen aangeven dat apparaten een bepaalde software of applicatie, zoals antivirus, moeten hebben voordat zij gebruik kunnen maken van het netwerk.

Met Cloudpath bepaalt u zelf wie wel en niet toegang krijgt tot bepaalde applicaties en middelen. Heeft een gebruiker zich eenmaal succesvol aangemeld op het netwerk, onthoudt Cloudpath het profiel, de policies en applicaties, die zijn toegewezen aan de desbetreffende gebruiker en apparaat. Zo hoeven gebruikers, steeds als zij uw netwerk op willen, geen wachtwoorden meer in te voeren en dit terwijl de veiligheid van uw netwerk niet in gevaar komt.

Cloudpath Enrollment System software is fabrieksonafhankelijk. Zo kunt u Cloudpath makkelijk integreren in uw huidige draadloze- en bedrade ICT-infrastructuur, ook als u ICT-oplossingen van andere vendoren hebt.

SolidBE & Ruckus Wireless

SolidBE is expert in het ontwerpen en implementeren van Wi-Fi oplossingen. Daarnaast leveren wij support en kunnen het netwerk voor u monitoren en beheren. Een volledige ontzorging, tegen scherpe tarieven.

Wilt u meer weten over de Ruckus Wireless oplossingen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98