Brede range van optical transceivers!

SmartOptics

Over SmartOptics

SmartOptics is een leverancier van een brede range van optical transceivers voor LAN, WAN en Fiber Channel storage netwerken.

Naast de standaard optics zijn er ook optische transceivers die speciaal ontwikkeld zijn voor lange afstanden tot wel 210 kilometer. Met deze optics is het mogelijk om lichtsignalen over langere afstanden te sturen dan standaard mogelijk is met de optics die door de netwerk- en Fiber Channel leveranciers zelf geleverd worden. Tevens heeft SmartOptics optische trancseivers voor Wavelength Division Multiplexing oplossingen voor 1/2/4/10 Gb/FC en 1 en 10 GbE.

De optics van SmartOptics zijn beschikbaar voor de apparatuur van de fabrikanten: 3Com, Alcatel Lucent, Brocade, Cisco Systems, D-Link, Extreme Networks, Foundry Networks, Hewlett Packard, Juniper Networks, Nortel/Avaya, Marconi, Riverstone en World Wide Packets.

SolidBE & SmartOptics

Ook levert SmartOptics meetapparatuur voor glasvezelverbindingen en patchkabels van diverse specificaties. SolidBE heeft ruime ervaring met design, implementatie, support, monitoring en beheer van SmartOptics producten.

Wilt u weten wat SmartOptics voor uw organisatie kan betekenen?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98