Security

Veiligheid gaat een steeds belangrijkere rol spelen in het bedrijfslandschap. Zeker als het aankomt op ICT-infrastructuren. Of het nu gaat om een bank, een zorginstelling of een winkelketen; veiligheid en beveiliging is van groot belang. Informatie is kostbaar en mochten uw bedrijfsgegevens of klantgegevens op straat komen te liggen, kan dat heel vervelende gevolgen hebben. Security moet dan ook een prioriteit zijn voor ieder bedrijf met een ICT-infrastructuur.

SolidBE realiseert de beveiliging van ICT-omgevingen op innovatieve én kostenbesparende wijze. Door producten van marktleiders te selecteren en deze slim te integreren in uw omgeving. Wij zoeken naar een eenvoudige en pragmatische invulling van uw security.

Veiligheid hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, dure en complexe oplossingen maken uw omgeving in de praktijk een stuk lastiger te beheren en daarmee onveiliger. Wij bieden meerdere security diensten aan. Van een security scan tot implementatie en van onderhoud en support tot beheer.

Security scan
Wij scannen uw netwerk waarbij een aanval wordt gesimuleerd waarmee mogelijke kwetsbaarheden bloot worden gelegd. In een rapport worden aanbevelingen gedaan. Dat kan ook voor gebruikte applicaties en protocollen over uw internetverbinding.

Implementatie
Voor een vaste prijs implementeren wij security oplossingen.

Onze gecertificeerde engineers zorgen voor een minimale downtime van uw netwerk en leveren de nieuwe, veilige omgeving tijdig op.

Onderhoud & Support
SolidBE biedt 24 uur, 7 dagen per week support op alle security producten met scherpe responsietijden.

Beheer
Naast een supportcontract kunt u ook uw volledige beheer van uw security omgeving aan ons uitbesteden. Van A tot Z geregeld. Dat biedt vele voordelen.

SolidBE is er voor alle security oplossingen.

Wilt u meer weten over security?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98