Wireless

Verbonden zijn met de wereld. Pakweg tien jaar geleden nog een droom, nu werkelijkheid én een vereiste voor ieder bedrijf. WiFi kan niet meer weggedacht worden en is in korte hét primaire netwerk geworden.

802.11 AC
Steeds meer mensen maken gebruik van mobiele apparatuur om verbonden te zijn met de rest van de wereld. Tablets, smartphones, laptops en steeds meer andere apparaten maken gebruik van WiFi. Snelheid en betrouwbaarheid zijn uiteraard belangrijk, terwijl ook bandbreedte voor zwaardere applicaties en multimediale toepassingen van groot belang zijn.

Met de inzet van de 802.11AC standaard worden theoretische snelheden tot 1,3 Gbps mogelijk. Om deze snelheden uiteindelijk ook te kunnen realiseren, is natuurlijk wél een goed ingeregeld WiFi netwerk een 'must'. SolidBE levert naast de 'traditionele' multi channel oplossing, ook een single channel oplossing.

De single channel oplossing is dé oplossing voor zeer drukke plekken en plekken waar missie kritische toepassingen over het draadloze WiFi netwerk gaan.

Mobile Device Management
Mobile Device Management of MDM beveiligt, monitort, beheert en support mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops binnen de zakelijke netwerkomgeving. Hiermee wordt zowel de functionaliteit als veiligheid van mobiele apparaten verbeterd. Hetzelfde geldt voor het zakelijke netwerk.

Wilt u meer weten over wireless?

Contact

SolidBE B.V.
Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

KVK 51248794
NL 82 3170 846 B01
NL07 RABO 0157 5353 98