Over 2LRN4

Wilt u beveiligings- en privacyrisico’s als gevolg van menselijke fouten verminderen? Wij staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw eigen privacy & security awareness programma!

Met een innovatieve aanpak van privacy en security awareness training, bieden we met onze partner 2LRN4 ondersteuning op maat om het risico te verminderen als gevolg van menselijke fouten.

Het gedrag van de medewerkers binnen de organisatie moet aangepast worden, om de dreigingen en risico’s van informatiebeveiliging en privacy het hoofd te bieden. Maar de meeste medewerkers zitten daar niet op te wachten. Ze vinden dat het prima gaat zoals het nu gaat. Ze vinden de onderwerpen saai en hebben eigenlijk geen tijd. Hierdoor kan je als organisatie risico’s lopen door het verlies van gevoelige informatie, fraude en reputatie schade.

2LRN4 biedt diensten aan die zich juist richten op deze groep medewerkers. Door ze nieuwsgierig te maken naar het onderwerp, worden ze gemotiveerd om te leren. Daarbij wordt het persoonlijk gemaakt. Niet de medewerker, maar de persoon speelt de hoofdrol. Aan de hand van dagelijkse situaties wordt aangetoond waarom de security onderwerpen belangrijk zijn en wat je als persoon hieraan zelf kunt doen.

2LRN4 privacy en security awareness training

SolidBE & 2LRN4

Met een innovatieve aanpak van privacy en security awareness training, bieden we met onze partner 2LRN4 ondersteuning op maat om het risico te verminderen als gevolg van menselijke fouten.

2LRN4 is een flexibel, eenvoudig te gebruiken learning management platform (LMS), bedoeld om organisaties te helpen hun privacy- en veiligheidsbewustzijn te verbeteren.

https://2lrn4.com/nl/

Download

Ontwikkel uw privacy & security awareness kennis en verklein security- en privacy risico’s door menselijke fouten. Download nu de brochure over het 2LRN4 programma.

Download nu de brochure over het 2LRN4 programma

Wilt u weten wat 2LRN4 voor uw organisatie kan betekenen?

    of        Bel 088 88 99 000