Over Cybereason

Cybereason is een van de nieuwe leiders op het gebied van cyberbeveiliging, en biedt bescherming tegen de huidige generatie ransomware aanvallen. Daarnaast zijn ze ook, door een op de toekomst gerichte visie, voorbereid op de onbekende uitdagingen als we kijken naar endpoint beveiling.

Opgericht in 2011 door een team oud-medewerkers van de Israëlische inlichtingendienst heeft Cybereason haar focus verlegd van destijds specifieke malware bescherming naar nu het detecteren van kwaadaardige activiteiten op de IT systemen.

Cybereason doet dit door continu de IT-systemen te monitoren en de MalOps context visueel te beschrijven. MalOps is een reeks van kwaadwillende activiteiten ondernomen door een hacker vanaf het moment van netwerk penetratie tot het moment dat hij zijn doel heeft bereikt. Gebaseerd op deze continue ontwikkelende kennis worden de veiligheidsanalisten geinstrueerd over hoe ze de aanvallen kunnen stoppen.

cybereason defense platform

Het Cybereason Defense Platform combineert de allerbeste detectie en respons (EDR en XDR), Anti-Ramsomware & next-gen anti-virus (NGAV) en proactieve onderzoek om contextrijke analyse te leveren van elk element van kwaadaardige actie op uw netwerk.

SolidBE beschikt over SOC dienstverlening waar de Cybereason onderdeel van uitmaakt. SolidBE cybersecurity specialisten leveren dagelijks hun bijdrage aan een veiliger Nederland, waar Nederlandse bedrijven beschermd tegen cyberaanvallen zich kunnen richten tot hun kernactiviteiten.

Cybereason

SolidBE & Cybereason

Cybereason Anti-Ransomware is de meest effectieve en gerichte ransomwarebescherming die momenteel op de markt is. Met meerdere lagen van gedragsgebaseerde detectie houdt Cybereason elke ransomware versie tegen – zelfs die nog nooit eerder zijn gezien.

SolidBE is Cybereason specialist en heeft de expertise om u te ondersteunen in de beheer, monitoring en implementatie van Cybereason oplossingen.

https://www.cybereason.com/

Wilt u weten wat Cybereason voor uw organisatie kan betekenen?

    of        Bel 088 88 99 000