Voor organisaties die het beheer van (delen) van de ICT liever uitbesteden aan een specialist, bieden wij onze managed services. Deze dienst omvat preventieve en correctieve maatregelen zoals monitoring, vervanging defecte appratuur, analyses, incident- en change management op de in het beheer zijnde netwerk- en beveiligingscomponenten. Dit zorgt ervoor dat de infrastructuur altijd in optimale staat is voor de business activiteiten.

Managed Wi-fi

Voorheen was de keuze: Ga ik voor een high-end systeem dat de functionaliteit in huis heeft die ik nodig heb, maar die veel specialistische kennis vergt om te installeren en te gebruiken?

Of, ga ik voor een consumenten-oplossing, die weliswaar simpel te installeren en te gebruiken is, maar die eigenlijk ontworpen is voor een huiskamer? 

Nu is er een betere optie. Met managed Wi-fi krijgt u de beste Wi-Fi prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid die u nodig hebt voor uw organisatie, maar voor een fractie van de conventionele kosten. 

beste wifi gegarandeerd

Met Ruckus krijgt u de beste Wi-Fi prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid die u nodig hebt voor uw organisatie, maar voor een fractie van de conventionele kosten.

Lees meer over deze cloud wifi oplossing op bestewifi.nl