Steeds meer mensen maken gebruik van mobiele apparatuur om verbonden te zijn met de rest van de wereld. Tablets, smartphones, laptops en steeds meer andere apparaten maken gebruik van Wi-Fi. Met de inzet van de 802.11AX standaard (ook Wi-Fi6 genoemd), worden theoretische snelheden tot 9,6 Gbps mogelijk.

Ruckus

De steeds sneller groeiende markt van mobiele devices vraagt Wi-Fi netwerken die betrouwbaarheid, schaalbaarheid en capaciteit bieden. Ruckus Wireless biedt u de oplossing en dat tegen een fractie van de conventionele kosten.

Ruckus onderscheidt zich met haar gepatenteerde Smart Wi-Fi antenne technologie. Een onderdeel van die technologie is BeamFlex. Een slim antenne systeem kiest steeds de optimale route voor het Wi-Fi signaal naar het device, met behulp van dynamische pad selectie. Hierdoor wordt interferentie geminimaliseerd en de gebruikerservaring gemaximaliseerd.

FortiAP

Draadloze toegangspunten kunnen aan elk netwerk worden toegevoegd om  Wi-Fi toegang te bieden aan zowel werknemers als gasten. De uitdagingen van het toevoegen van draadloos aan een implementatie gaan veel verder dan de fysieke installatie van de hardware. Fortinet’s Wireless LAN-apparatuur maakt gebruik van security-driven networking om veilige draadloze toegang te bieden voor de enterprise LAN edge.

FortiAP’s zijn perfect voor implementaties van de campus naar de SD-branch en zijn geschikt voor Fortinet Security Fabric en bieden de brede zichtbaarheid, geautomatiseerde bescherming en geïntegreerde bedreigingsinformatie, die nodig is om de waardevolle activa en gegevens van organisaties over de hele wereld te beschermen

Managed Wi-Fi

Voorheen was de keuze: Ga ik voor een high-end systeem dat de functionaliteit in huis heeft die ik nodig heb, maar die veel specialistische kennis vergt om te installeren en te gebruiken? Of, ga ik voor een consumenten-oplossing, die weliswaar simpel te installeren en te gebruiken is, maar die eigenlijk ontworpen is voor een huiskamer?

Nu is er een betere optie. Met de SolidBE managed wifi service krijgt u de beste Wi-Fi prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid die u nodig hebt voor uw organisatie, maar voor een fractie van de conventionele kosten.

Beste Wi-FI gegarandeerd

Met Ruckus krijgt u de beste Wi-Fi prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid die u nodig hebt voor uw organisatie, maar voor een fractie van de conventionele kosten.

Lees meer over deze cloud wifi oplossing op bestewifi.nl