Over Fortinet

Fortinet is een toonaangevende fabrikant van high performance netwerk firewalls, en vele daaraan aanverwante netwerk security oplossingen voor educatie, zorg, gemeenten, retail en service provider omgevingen.

Fortinet heeft als doel het meest innovatieve en best presterende security platform te leveren voor het beveiligen en vereenvoudigen van uw ICT-infrastructuur. Met oplossingen voor zowel grote als kleine organisaties is Fortinet één van de wereldleiders op het gebied van netwerkbeveiliging.

Fortinet heeft vele innovatieve ontwikkelingen gedaan. De FortiASICs zijn hier het meest bekende voorbeeld van. De verschillende chips (processors) hebben ieder hun eigen taak en doen dit zo efficiënt, dat er geschaald kan worden van 20 Mbps tot 500 Gbps.

De ruim 200 specialisten van het FortiGuard-team stellen Fortinet in staat om zeer snel te reageren op nieuwe threats, 24/7, 365 dagen per jaar.

Security Fabric beveiligingsstructuur 

De Fortinet Security Fabric is een krachtig cyberbeveiligingsplatform, aangedreven door FortiOS, met een rijk open ecosysteem.

De Fabric is gebouwd op drie belangrijke kenmerken:

 1. Breed
  Risico’s verminderen en het volledige digitale aanvalsoppervlak beheren. Het brede portfolio maakt gecoördineerde opsporing van dreigingen en policy enforcement mogelijk voor het hele digitale aanvalsoppervlak en de hele levenscyclus, met gebundelde netwerken en beveiliging aan de randen, in clouds, op endpoints en bij gebruikers.
 2. Geïntegreerd
  Zorg dat beveiligingshiaten worden gedicht en verminder complexiteit. Geïntegreerde en uniforme beveiliging voor diverse locaties en implementaties maken een volledig overzicht mogelijk. Ook wordt de beveiliging aangescherpt van alle vormfactoren, waaronder hardwareappliances, virtuele machines, cloud-leveringen en X-as-a-Service. Fabric-ready partnerproducten zijn opgenomen in het Fabric-ecosysteem.
 3. Geautomatiseerd
  Snellere tijd tot preventie en efficiënte bedrijfsvoering. Een contextbewust, zelfherstellend netwerk- en beveiligingsbeleid maakt gebruik van cloud-schaal en geavanceerde AI om automatisch bijna-realtime, gebruiker-tot-toepassing gecoördineerde bescherming te bieden binnen de Fabric.

De belangrijkste pijlers van het Security Fabric

Fortinet Netwerk oplossingen

SolidBE & Fortinet

SolidBE is Fortinet specialist en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring & implementatie van Fortinet oplossingen.

We hebben veel ervaring met Fortigate Netwerk Firewalls, FortiAnalyzer (logging en analyse), FortiWiFi (wireless security), FortiWeb (web applicatie firewalls), FortiMail (e-mail security) en FortiManager (beheren van Fortinet appliances), FortiNAC, FortiEDR en FortiSIEM.

Wij bieden u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie.

https://www.fortinet.com/


Meer informatie


Fortinac.nl

FortiNAC van Fortinet beveiligt organisaties continu en geautomatiseerd, vanaf het moment dat een apparaat of gebruiker toegang wenst te krijgen tot de draadloze of bedrade infrastructuur van uw organisatie. Lees meer hierover op fortinac.nl.

Wilt u weten wat Fortinet voor uw organisatie kan betekenen?

  of        Bel 088 88 99 000