Een goed netwerk komt niet vanzelf tot stand. U zult aan routing en switching moeten doen voor een stabiel netwerk. Van LAN,WLAN en WAN omgevingen tot kantoornetwerken en Datacenters; onze expertise leidt tot een efficiënt, betrouwbaar en veilig netwerk.

Als u ook altijd en overal een gedegen netwerk wilt, met de nieuwste high speed routing en switching technologieën, bent u bij SolidBE aan het juiste adres. We beginnen met een migratievraagstuk gevolgd door een high level design. Hierna volgt nog een low level design en de implementatie van het gloednieuwe netwerk.

Na de implementatie kunt u kiezen voor beheer van SolidBE. Deze dienst houdt in dat uw nieuwe netwerk door ons wordt beheerd waardoor u er geen omkijken meer naar hebt.  Wij monitoren uw netwerk en de uptime van uw apparatuur. Op deze manier zijn wij storingen en problemen voor. Binnen de kortste keren draait uw nieuwe netwerk en monitoren wij veranderingen zodat uw netwerkverkeer optimaal blijft.

Extreme networks

Extreme Networks is een fabrikant van software gedreven oplossingen op het gebied van routers, switches, security en applicaties voor vaste en draadloze netwerken. Extreme Networks streeft naar het leveren van de beste netwerk- en klantervaring door het leveren van high-performance netwerkoplossingen.

Juniper Networks

Juniper Networks is fabrikant van high-end switching-, routing-, security- & secure remote access oplossingen. Kenmerkend van de Juniper oplossing is dat alle producten zijn uitgerust met Junos, het uniforme besturingssysteem van Juniper.

Ruckus

Ruckus onderscheidt zich met haar gepatenteerde Smart Wi-Fi antenne technologie. Een onderdeel van die technologie is BeamFlex. Een slim antenne systeem kiest steeds de optimale route voor het Wi-Fi signaal naar het device, met behulp van dynamische pad selectie. Hierdoor wordt interferentie geminimaliseerd en de gebruikerservaring gemaximaliseerd.