ICT hoeft niet complex te zijn

Wilt u een ICT-project realiseren, maar loopt u vast? Of heeft u ideeën, maar weet u niet hoe u ze moet uitvoeren? Wij geven advies, zodat u verder kunt bij het vervullen van uw vernieuwingen. Of het nou gaat om project management, ontwerp, migraties of infrastructuren; onze consultants hebben hebben 10-15 jaar ervaring in de IP networking en security branche en helpen u graag verder. Onder het motto ‘keep IT simple’.

Implementatie

Wilt u een gloednieuwe infrastructuur of is het noodzakelijk om veranderingen aan te brengen in uw huidige infrastructuur? Wat het ook is, bij SolidBE bent u in goede handen. Met gedegen, deskundig en onafhankelijk advies zorgen wij voor een soepele implementatie.

Meer over Implementatie
Consultancy

Wilt u een ICT-project realiseren, maar loopt u vast? Of heeft u ideeën, maar weet u niet hoe u ze moet uitvoeren? Wij geven advies, zodat u verder kunt bij het vervullen van uw vernieuwingen. Onze consultants hebben hebben 10-15 jaar ervaring in de IP networking en security branche en helpen u graag verder. Onder het motto ‘keep IT simple’.

Meer over Consultancy
Network health Check

Het netwerk is de levensader van alle digitale processen binnen uw bedrijf. Controleer of uw netwerk (nog) gezond is met behulp van onze Network Health Check. Onze engineers kunnen antwoord geven op vragen als: voldoet u nog aan de veiligheidseisen of kunt u de stabiliteit verbeteren.

Meer over deze check

SolidBlog

Interessant om ook te lezen