De kwetsbaarste plekken in uw systemen zijn de werkplekken van uw medewerkers, waar bijlagen worden geopend, wachtwoorden worden ingevoerd en gevoelige gegevens worden verwerkt. Servers die verbindingen maken over het hele netwerk, en smartphones die samen met uw medewerkers elke dag mee naar binnen en buiten gaan. Onze oplossingen voor eindpuntbeveiliging beschermen uw bedrijf precies daar.

Waarom is dit belangrijk? Werknemers die op de zaak inloggen, maken gebruik van de Firewall op het werk. De beveiliging van veel particulieren thuis is niet optimaal, laat staan dat ze een firewall hebben. Flexwerkers die vanuit openbare gelegenheden werken via aangeboden gratis WiFi hebben geen idee of die verbinding veilig is of wie er wellicht meekijkt op de verbinding. Geen Endpoint Security installeren betekent dus: blootgesteld worden aan de zwakste schakel in het netwerk, via pc, laptop, tablet of smartphone.

Endpoint security controleert of externe devices, die een connectie met het bedrijfsnetwerk willen maken, voldoen aan de geldende beveiligingspolicies. Voldoen ze daar niet aan, dan wordt er ook geen verbinding gemaakt. Zo voorkomt u dat ongewenste spyware, malware, virussen en ander ongerief via een slinkse weg toegang krijgt tot uw bedrijfsnetwerk en daar schade aanricht. Zo is de beveiliging van uw kostbare gegevens veiliggesteld.

FortiEDR

FortiEDR levert real-time, geautomatiseerde eindpuntbescherming met de georkestreerde incidentrespons op elk communicatieapparaat – inclusief werkstations en servers met huidige en oudere besturingssystemen, evenals productie- en OT-systemen – allemaal in één geïntegreerd platform, met flexibele implementatieopties en voorspelbare bedrijfskosten.

Cybereason Defense Platform

Cybereason is een van de nieuwe leiders op het gebied van cyberbeveiliging, en biedt bescherming tegen de huidige generatie ransomware aanvallen. Daarnaast zijn ze ook, door een op de toekomst gerichte visie, voorbereid op de onbekende uitdagingen als we kijken naar endpoint beveiling.

cybereason innoverend in endpoint security

SolidBE beschikt over SOC dienstverlening waar de Cybereason onderdeel van uitmaakt. SolidBE cybersecurity specialisten leveren dagelijks hun bijdrage aan een veiliger Nederland, waar Nederlandse bedrijven beschermd tegen cyberaanvallen zich kunnen richten tot hun kernactiviteiten. Lees meer hierover op ransomcontrol.nl