Optimalisatie van uw beveiliging

Verbeteren van uw veiligheid hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Sterker nog, complexe, en vaak dure, oplossingen maken uw omgeving in de praktijk een stuk lastiger te beheren en daarmee onveiliger. Samen met u kijken we naar een oplossing op maat van één van onze partners. Wij bieden meerdere security diensten aan. Van een security scan, EDR of XDR, tot Awereness cursussen. Wij geloven in een solide en veilige netwerkinfrastructuur, die zich aanpast aan uw organisatie.

SOC diensten

SolidBE heeft haar SOC opgezet in samenwerking met vooraanstaande cybersecurityfabrikanten. De SOC-dienst van SolidBE ontvangt de meldingen van verschillende monitoringsystemen bij haar klanten, analyseert deze, brengt advies uit en zet deze dan door naar de klanten om op deze incidenten te acteren.

Meer over SOC diensten

Security Scan

Wij scannen uw netwerk waarbij een aanval wordt gesimuleerd waarmee mogelijke kwetsbaarheden bloot worden gelegd. In een rapport worden aanbevelingen gedaan. Dat kan ook voor gebruikte applicaties en protocollen. Wij brengen lekken in kaart zodat ze gedicht kunnen worden.

Meer over Security Scan

Security Awareness

Door uw medewerkers te trainen in het veiliger en bewuster omgaan met internet en informatie kunt u verschillende vormen van datamisbruik voorkomen. De online training brengt de communicatie over informatiebeveiliging op gang en laat deelnemers ervaren hoe zij zelf misbruik kunnen voorkomen.

Meer over Security Awareness

SolidBlog

Interessant om ook te lezen