Best of class security oplossingen

Veiligheid speelt een steeds belangrijkere rol in het bedrijfslandschap. Zeker als het aankomt op ICT-infrastructuren. Informatie is kostbaar en mochten uw bedrijfsgegevens of klantgegevens op straat komen te liggen, kan dat heel vervelende gevolgen hebben. Security moet dan ook een prioriteit zijn voor ieder bedrijf met een ICT-infrastructuur.

SolidBE levert “best of class” ICT security oplossingen. Dat kan zijn een implementatie van een nieuwe firewall, leveren van endpoint security oplossingen of het bieden van diverse security diensten op locatie of vanuit ons SOC. Al onze oplossingen en diensten kenmerken zich door het eenvoud van beheer, hoge beschikbaarheid, optimale bescherming en de juiste response op een security incident.

Secure Access

Het plaatsen van steeds meer IoT apparaten binnen uw organisatie vraagt dus om beveiligingsmaatregelen, die flexibel en ad hoc ingezet kunnen worden en binnen enkele seconden effectief beschermen tegen beveiligingsrisico’s.

Meer over Secure Access
Endpoint security

De Achilleshiel van tegenwoordige organisaties is het endpoint van de medewerkers. Een veelvoud van soorten apparaten, dat toegang zoekt tot het netwerk; onze expertise leidt tot een betrouwbaar en veilig netwerk met optimale snelheid.

Meer over Endpoint security

Network Security

SolidBE levert “best of class” ICT security oplossingen zoals de NextGen Firewall of het SD-WAN. Onze oplossingen en diensten kenmerken zich door het eenvoud van beheer, hoge beschikbaarheid en optimale bescherming

Meer over Network Security
Security Operations

Een geïntegreerde beveiligingsarchitectuur met analyse en automatisering mogelijkheden kunnen de zichtbaarheid en automatisering drastisch verbeteren. SolidBE heeft oplossingen in huis, die data geautomatiseerd analyseren, waardoor betere detectie van en respons op cyberrisico’s mogelijk is.

Meer over Security Operations
Cloud Security

De Cloud is een ‘blijvertje’ en de afhankelijkheid van de Cloud wordt steeds groter. Naarmate het gebruik van de cloud toeneemt, worden organisaties steeds afhankelijker van veilige cloudoplossingen en -infrastructuren. Dat maakt de beveiliging van data, naar en in de Cloud, van cruciaal belang.

Meer over Cloud Security

SolidBlog

Interessant om ook te lezen