Dé norm voor informatiebeveiliging

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. De norm beschrijft hoe een bedrijf procesmatig met het beveiligen van informatie kan omgaan, met als doel om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de organisatie zeker te stellen. Denk hierbij aan het beschermen van persoons- en/of bedrijfsgegevens, bescherming tegen hackers en inbraak.

Met een ISO 27001 certificering laat een bedrijf zien dat het voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. ISO 27001 biedt organisaties een procesgerichte aanpak voor het opzetten, implementeren, beheren, monitoren, evalueren, onderhouden en verbeteren van het managementsysteem voor informatiebeveiliging.

SolidBE ISO 27001 gecertificeerd

Met trots kunnen wij u vertellen dat wij aan deze eisen voldoen. Alle bedrijfsprocessen, alle infrastructuur, ICT apparatuur ICT security èn software voldoen aan de meest recente voorwaarden van de geldende Privacywetgeving en dus tevens ISO 27001

Een geaccrediteerde ISO 27001-certificering toont aan dat wij over de processen en controles beschikken om de informatie van onze organisatie – en die van onze klanten – te beschermen tegen een steeds complexer wordende bedreigingslandschap.

Met onze ISO 27001 certificering laat SolidBE zien dat we voldoen aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Het garandeert daarmee dat:

  • Klantgegevens strikt beschermd worden.
  • Wij voldoen aan de hoogste standaard voor informatiebeveiliging.
  • Wij een interne beveiligingscultuur hebben, zodat alle medewerkers prioriteit geven aan informatiebeveiliging.
  • Operational excellence als het gaat om onze IT, HR en informatieprocessen.

Deze certificering is voor SolidBE een mijlpaal in onze roadmap voor informatiebeveiliging om onze toewijding aan gegevensbeveiliging voortdurend aan te tonen.

SolidBE ISO 27001 gecertificeerd