Over Ruckus

Wi-Fi, is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Draadloos communiceren en constant verbonden zijn met de buitenwereld, zowel zakelijk als privé, zijn (bijna) een primaire levensbehoefte geworden. De steeds sneller groeiende markt van mobiele devices vraagt Wi-Fi netwerken die betrouwbaarheid, schaalbaarheid en capaciteit bieden. Ruckus Wireless biedt u een cloud managed Wi-Fi oplossing tegen een fractie van de conventionele kosten.

Ruckus anders dan de rest, waarmee dan?

Ruckus onderscheidt zich met haar gepatenteerde Smart Wi-Fi antenne technologie. Een onderdeel van die technologie is BeamFlex. Een slim antenne systeem kiest steeds de optimale route voor het Wi-Fi signaal naar het device, met behulp van dynamische pad selectie. Hierdoor wordt interferentie geminimaliseerd en de gebruikerservaring gemaximaliseerd.

Een andere gepatenteerde technologie is ChannelFly. Dit is een dynamisch algoritme, dat gebruik makend van de actuele kanaalactiviteit, de kanaalcapaciteit kan sturen op basis van de gemeten doorvoer naar de client devices. Ten opzichte van klassieke kanaalselectie technieken verbetert ChannelFly de doorvoercapaciteit, in drukke omgevingen, met 60%.

Ruckus Wireless WLAN’s met ZoneDirector controllers hebben een aantal innovaties om grote en kleine organisaties te helpen een veilig draadloos LAN te implementeren. Ruckus Dynamic PSK (DPSK) kan eenvoudige encryptie key administratie bieden om de encryptie sterkte over gemeenschappelijke WPA-PSK implementaties te verbeteren. DPSK is een perfecte balans tussen het juiste niveau van beveiliging voor uw organisatie met het juiste niveau van gemak voor uw IT middelen en eindgebruikers.

ruckus smart wifi

Ieder Ruckus Wireless product beschikt over de gepatenteerde Smart Wi-Fi technologie. Naast BeamFlex en ChannelFly is dat nog een hele lijst, te lang om hier te beschrijven. Wij komen het u graag vertellen.

Ruckus Wifi oplossing

SolidBE & Ruckus

SolidBE is expert in het ontwerpen en implementeren van Wi-Fi oplossingen. Daarnaast leveren wij support en kunnen het netwerk voor u monitoren en beheren. Een volledige ontzorging, tegen scherpe tarieven.
Wij bieden u professioneel advies, scherpe productprijzen en een vakkundige implementatie.
https://www.commscope.com/ruckus/


Meer informatie


Bestewifi.nl

Met Ruckus krijgt u de beste Wi-Fi prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid die u nodig hebt voor uw organisatie, maar voor een fractie van de conventionele kosten.

Lees meer over deze cloud wifi oplossing op bestewifi.nl

Wilt u weten wat Ruckus voor uw organisatie kan betekenen?

    of        Bel 088 88 99 000