Uw security, onze drijfveer

SolidBE zorgt voor een veilig en solide netwerk, en ontzorging van ICT-gerelateerde bedrijfsprocessen. Hierdoor kunt u zich richten op  uw kernactiviteiten. Dit realiseren wij door complexe ICT-zaken te versimpelen en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden die past bij uw organisatie. 

Ons verhaal

Ruim 10 jaar geleden zijn Branko en Erik aan de keukentafel begonnen aan een nieuw avontuur. Een avontuur genaamd SolidBE. Twee rasechte engineers die het anders wilden doen dan al die andere ICT-bedrijven in Nederland:  het bieden van uitstekende service, en volledige flexibiliteit, door korte lijnen. De prioriteit was (èn is nog steeds) het ontzorgen van onze klanten.

Naarmate de tijd verstreek, verplaatste het avontuur zich van de keukentafel naar een klein onderkomen in Zoetermeer. De plek waar de allereerste mijlpalen, zoals de eerste klant, eerste medewerker en eerste partner status zijn behaald. 

In 2017 maakte Zoetermeer plaats voor een bedrijfspand in Waddinxveen, waar een groot en modern Network Operations Center (NOC) is neergezet.

Inmiddels is SolidBE gegroeid van 2 medewerkers, naar een team van 22 gedreven enthousiastelingen. Allemaal gespecialiseerd in het ondersteunen van uw ICT-behoeften en het ontzorgen van uw ICT-bedrijfsprocessen.

SolidBE voor uw netwerk security

Contact

Maarten Schoutenstraat 19
2741 SV Waddinxveen

Mail: sales@solidbe.nl
Telefoon: 088 88 99 000
KVK: 51248794
Bank: NL07 RABO 0157 5353 98
BTW: NL 82 3170 846 B01

Ons Team

De SolidBE familie bestaat inmiddels uit 1 dame en 21 heren.
Neem contact op met onderstaande personen voor informatie via +31 (0)88 – 88 99 000
of bezoek de LinkedIN pagina's

Branko Vucenovic

Branko Vucenovic

Managing Technical Consultant

Branko Vucenovic

Managing Technical Consultant
Erik Verhulp

Erik Verhulp

Managing Technical Consultant

Erik Verhulp

Managing Technical Consultant
Ronald Peeters

Ronald Peeters

Sales manager

Ronald Peeters

Sales manager