Organisaties maken steeds vaker gebruik van de cloud om belangrijke zakelijke doelstellingen te realiseren. En er zijn geen tekenen dat deze ontwikkeling in de voorzienbare toekomst zal afzwakken.

Naarmate het gebruik van de cloud toeneemt, worden organisaties steeds afhankelijker van veilige cloudoplossingen en -infrastructuren. Toch eindigen organisaties vaak met een heterogene set van technologieën in gebruik, met ongelijksoortige cloudbeveiligingscontroles in verschillende cloudomgevingen.

Secure E-mail

E-mail is een essentieel hulpmiddel voor de dagelijkse zakelijke communicatie en productiviteit. Het is ook een populaire aanvalsvector onder dreigingsactoren die proberen aanmeldingsgegevens te stelen, gevoelige gegevens te verkrijgen of deze vast te houden voor losgeld, of geld te stelen door toegang te krijgen tot bankgegevens. Nu aanvallers steeds geavanceerdere campagnes met meerdere aanvalsvectoren tegen hun doelwitten opzetten, moet e-mailbeveiliging meerlaagse bescherming bieden.

FortiMail levert uitgebreide, bewezen bescherming tegen e-mailbedreigingen tegen toonaangevende kosten ten opzichte van de prestaties. De oplossing biedt flexibele inzetmogelijkheden en bedrijfsmodi voor cloud-gebaseerde, on-premise of hybride e-mailomgevingen, inclusief beheerde oplossingen.

Web Application Firewall

Web Application Firewall

Een Web application firewall (WAF) beschermt gehoste webtoepassingen tegen aanvallen gericht op bekende en onbekende exploits. Met behulp van AI-verbeterde meerlaagse en gecorreleerde detectiemethoden verdedigt FortiWeb toepassingen tegen bekende kwetsbaarheden en tegen zero-day bedreigingen.

FortiWeb bevat een suite van grafische analyse tools genaamd FortiView. Net als andere Fortinet-producten zoals FortiGate, FortiWeb geeft beheerders de mogelijkheid om te visualiseren en drill-down in de belangrijkste elementen van FortiWeb, zoals server / IP-configuraties, aanval en verkeer logs, aanval kaarten, OWASP Top 10 aanval categorisatie, en gebruikersactiviteiten. Met FortiView voor FortiWeb kunnen beheerders snel verdachte activiteiten in realtime identificeren en kritieke gebruikssituaties aanpakken, zoals de oorsprong van bedreigingen, veel voorkomende schendingen en client / apparaat risico’s.

FortiWeb machine learning bouwt en onderhoudt automatisch een model van normaal gebruikersgedrag en gebruikt dat model om goedaardig en kwaadaardig applicatieverkeer te identificeren zonder het tijdrovende handmatige leren van applicaties dat vereist is door de meeste WAF’s.

Integratie met FortiGate-firewalls en FortiSandbox biedt bescherming tegen geavanceerde aanhoudende dreigingen (APT’s).