Wilt u te allen tijde weten wat de status van uw netwerk is? Tijdens kantooruren of 24/7, afhankelijk van het door u gekozen serviceniveau, monitoren wij actieve netwerk componenten en verzamelen wij statistische gegevens en storingsmeldingen.

Op maat gemaakt portaal

Wij wachten niet totdat er problemen zijn, maar houden constant een vinger aan de pols door middel van intelligente thresholds in de apparatuur. U heeft toegang tot het monitoring portaal van SolidBE. U heeft inzicht in de operationele status van het netwerk en alle apparatuur en u heeft de beschikking over de statistische gegevens van het data verkeer en de netwerk health. In geval van storingen krijgt u direct een melding vanuit de SolidBE servicedesk.

NOC (Network Operations Center)

Via het SolidBE Network Operations Center (NOC) waarborgen we de continuïteit van uw netwerk en alle onderdelen ervan. We nemen het beheer van uw omgeving over, tegen een vaste prijs per maand.

Het SolidNOC voorziet in continue monitoring van alle netwerk- en securitycomponenten, én zorgt voor proactieve dienstverlening, waardoor u zich kunt focussen op uw kerntaken. In ons NOC monitoren we alle componenten en protocollen die deel uitmaken van uw netwerk, en grijpen we in zodra we onverwacht gedrag opmerken.

Zo verzekeren wij u van een efficiënte werking van elk onderdeel dat met het netwerk verbonden is.