Wij gaan voor de beste dienstverlening.

Daarom besteden wij veel aandacht aan scholing & certificering voor ons personeel, zodat wij nooit achter de feiten aanlopen, maar juist degenen zijn die de lijnen uitzetten. SolidBE heeft diepgaande kennis van netwerken, security, monitoring en beheer. Maar ook van support, consultancy en Managed Wi-Fi. Wij zijn er voor al uw ICT-behoeften.

Netwerk operations

Wilt u te allen tijde weten wat de status van uw netwerk is? Tijdens kantooruren of 24/7, afhankelijk van het door u gekozen serviceniveau, monitoren wij actieve netwerk componenten en verzamelen wij statistische gegevens en storingsmeldingen.

Lees over Netwerk operations
Security operations

Bedrijfsnetwerken, systemen en applicaties vereisen een hoge mate van beschikbaarheid en veiligheid. Vanuit ons eigen NOC (Network Operations Center) & SOC (Security Operations Center) bewaken en monitoren wij alle onze services en diensten.

Meer over Security operations
Professional services

Of het nou gaat om project management, ontwerp, migraties of infrastructuren; onze consult toppers hebben altijd het juiste antwoord. Onder het motto 'keep IT simple'. SolidBE heeft ervaring binnen complexere ICT-infrastructuren en vindt altijd een passende oplossing.

Meer over Professional services

Onze partners

Stuk voor stuk leaders en visionairs binnen het netwerk & security vakgebied

Fortinet Netwerk oplossingen
High performance netwerk
Ruckus Wifi oplossing
Smart Wi-Fi
Exabeam SIEM oplossing
Next gen SIEM
Cybereason
EDR/ XDR - Anti Ransomware
Cisco Netwerk oplossingen
Routing & switching
Extreme networks
Software defined networking
Flexoptix
Optische transceivers
Juniper networks
Switching, routing & security
2LRN4 privacy en security awareness training
Awareness Training