Verbonden zijn met de wereld.

Verbonden zijn met de wereld. Pakweg tien jaar geleden nog een droom, nu werkelijkheid èn een vereiste voor ieder bedrijf. Een goed netwerk komt niet vanzelf tot stand. U zult aan routing en switching moeten doen voor een stabiel netwerk. Van LAN, WLAN en WAN omgevingen, tot kantoornetwerken en Datacenters; onze expertise leidt tot een veilig, efficient en betrouwbaar netwerk.

High speed wireless

We maken meer gebruik van mobiele apparatuur om verbonden te zijn met de rest van de wereld. Tablets, smartphones, laptops en steeds meer andere apparaten maken gebruik van WiFi. Met de inzet van de 802.11AX standaard (ook Wi-Fi6 genoemd), worden theoretische snelheden tot 9,6 Gbps mogelijk.

Meer over High speed wireless
High speed routing & switching

Een goed netwerk komt niet vanzelf tot stand. U zult aan routing en switching moeten doen voor een stabiel netwerk. Van LAN,WLAN en WAN omgevingen tot kantoornetwerken en Datacenters; onze expertise leidt tot een efficiënt, betrouwbaar en veilig netwerk.

Meer over High speed routing
WDM

Glasvezels zorgen voor de snelste en beste internetverbinding die je kunt wensen. Soms heb je echter niet genoeg glasvezels. Het is namelijk gebruikelijk om één lichtbron aan te sluiten op één glasvezel. SolidBE kan de beschikbare bandbreedte vergroten door het gebruik van multiplexing-technologie.

Meer over WDM

SolidBlog

Interessant om ook te lezen