Wat is een goede ICT-infrastructuur zonder gedegen beheer? U moet er op kunnen vertrouwen dat uw ICT-infrastructuur altijd werkt èn up-to-date is.

Wij verzorgen voor u de periodieke back-up van de configuratie, onderhouden de netwerkdocumentatie en voeren changes uit. Het wijzigingen voeren wij 24/7 door, indien nodig ook binnen 2 uur. U heeft inzicht in uw netwerk via ons servicedesk portal voor RFC’s, firmware downloads en administratieve of management overzichten.

Daarnaast assisteren we bij change management en zijn we een single point of contact richting fabrikanten en leveranciers.

Persoonlijk op locatie

Afhankelijk van het door u gekozen serviceniveau, komen wij periodiek bij u langs voor controle en onderhoud van de configuratie. Zo bent u verzekerd van werkende ICT-infrastructuur, zoals het hoort! We hebben een maatwerkoplossing voor elke organisatie.

NOC (Network Operations Center)

Via het SolidBE Network Operations Center (NOC) waarborgen we de continuïteit van uw netwerk en alle onderdelen ervan. We nemen het beheer van uw omgeving over, tegen een vaste prijs per maand.

Het SolidNOC voorziet in continue monitoring van alle netwerk- en securitycomponenten, én zorgt voor proactieve dienstverlening, waardoor u zich kunt focussen op uw kerntaken. In ons NOC monitoren we alle componenten en protocollen die deel uitmaken van uw netwerk, en grijpen we in zodra we onverwacht gedrag opmerken.

Zo verzekeren wij u van een efficiënte werking van elk onderdeel dat met het netwerk verbonden is.