Over Exabeam

De SIEM oplossing, Security Information and Event Management, is een geavanceerde tool waarmee verdachte netwerkactiviteiten getraceerd kunnen worden. Daarnaast kan, in de vorm van incident response, actie worden ondernomen. SIEM helpt u inzicht te geven in de dagelijkse gebeurtenissen binnen uw netwerk. Dit inzicht is essentieel voor een sterk IT Security fundament.

Exabeam gaat verder dan klassieke SIEM (Security Information & Event Management) oplossingen. Via analyse van big data uit allerlei bronnen leert het platform jouw gebruikers en omgeving kennen en zet het machine learning in om risico’s te herkennen. Doormiddel van quotering worden gebruikers met afwijkend gedrag beoordeeld en zichtbaar in de portal. Potentiële datalekken worden op deze manier in een zeer vroeg stadium gedetecteerd en voorkomen.

Exabeam is de marktleider op vlak van User & Entity Behavior Analytics (UEBA). Het toont hierbij de normale en abnormale activiteiten van een gebruiker. In tegenstelling tot gelijkaardige software die enkel afwijkend gedrag tonen. Met hulp van het automatische quoteringssysteem kan een systeemanalist hierdoor veel sneller inschatten of een actie gebruikelijk of eerder riskant is. En dit alles in real-time!

Exabeam SIEM oplossing

SolidBE & Exabeam

SolidBE is Exabeam specialist en heeft de expertise om u te ondersteunen in de support, migratie, beheer, monitoring en implementatie van Exabeam oplossingen.

https://www.exabeam.com/

Wilt u weten wat Exabeam voor uw organisatie kan betekenen?

    of        Bel 088 88 99 000